I se spune Japonezul. Un român și-a cerut scuze că a întârziat la birt 2 secunde

Celebru în întreaga lume pentru punctualitatea cu care soseşte zi de zi în cârciuma preferată, un beţiv din comuna Cocoloşi, Ialomiţa, şi-a câştigat pe bună dreptate porecla „Japonezul”. Astăzi, nea Aurel şi-a cerut public scuze de la întreaga comunitate după prima întârziere din viaţa sa: a ajuns în faţa tejghelei la ora 10 şi 2 secunde, deşi barul deschisese la 10 fix.

„M-a surprins puţin că a întârziat nea Aurel, chiar şi 2 secunde. Nu a mai întârziat niciodată, nici măcar când am avut viscol, tornadă, inundaţie, vulcan sau godzilă”, spune nea Marcian, proprietarul birtului sătesc. „Totuşi, 2 secunde nu e o tragedie, nu era nevoie de scuze oficiale şi în niciun caz de seppuku. L-am convins cu greu să nu-şi spintece măruntaiele cu o sabie de samurai. Deh, nu-i spunem degeaba Japonezu’.”

Surse apropiate lui Nea Aurel spun că acesta şi-ar fi înaintat şi demisia din funcţia de beţiv, însă Primăria l-ar fi repus imediat în funcţie, de teamă că economia întregii regiuni ar putea fi afectată, dar şi fiindcă era apreciat de ceilalţi beţivi pentru poveştile sale haioase de la pescuit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 ianuarie 2022 17:50
Citește mai mult despre: betivi birt punctualitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult