I se spune Japonezul. Un român și-a cerut scuze că a întârziat la birt 2 secunde

Celebru în întreaga lume pentru punctualitatea cu care soseşte zi de zi în cârciuma preferată, un beţiv din comuna Cocoloşi, Ialomiţa, şi-a câştigat pe bună dreptate porecla „Japonezul”. Astăzi, nea Aurel şi-a cerut public scuze de la întreaga comunitate după prima întârziere din viaţa sa: a ajuns în faţa tejghelei la ora 10 şi 2 secunde, deşi barul deschisese la 10 fix.

„M-a surprins puţin că a întârziat nea Aurel, chiar şi 2 secunde. Nu a mai întârziat niciodată, nici măcar când am avut viscol, tornadă, inundaţie, vulcan sau godzilă”, spune nea Marcian, proprietarul birtului sătesc. „Totuşi, 2 secunde nu e o tragedie, nu era nevoie de scuze oficiale şi în niciun caz de seppuku. L-am convins cu greu să nu-şi spintece măruntaiele cu o sabie de samurai. Deh, nu-i spunem degeaba Japonezu’.”

Surse apropiate lui Nea Aurel spun că acesta şi-ar fi înaintat şi demisia din funcţia de beţiv, însă Primăria l-ar fi repus imediat în funcţie, de teamă că economia întregii regiuni ar putea fi afectată, dar şi fiindcă era apreciat de ceilalţi beţivi pentru poveştile sale haioase de la pescuit.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
17 ianuarie 2022 17:50
Citește mai mult despre: betivi birt punctualitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult