I se spune ninja! Un tânăr nu a fost văzut niciodată de pensionarii din bloc care pândesc pe vizor

Toți pensionarii din cartierul bucureștean Drumul Taberei vorbesc cu respect de un tânăr de 28 de ani care, deși stă în același bloc de mai bine de 5 ani, nu a fost niciodată văzut de pensionarii care pândesc pe vizor. Cu excepția tânărului, toți ceilalți locatari ai blocului au fost zăriți de cel puțin zeci de ori de pensionari, chiar și la ore imposibile din noapte.

”El stă la etajul 7, iar liftul nostru e mai tot timpul stricat. Deci asta înseamnă 7 etaje de urcat pe scări, adică undeja în jur de 20 de pensionari care pândesc pe vizor tot ce mișcă în scară. Cu toate acestea, nimeni nu l-a zărit niciodată pe vizor. O fi vreun ninja, altfel nu-mi explic”, spune cu respect un pensionar de 73 de ani.

Pensionarul spune că, chiar dacă ar fi folosit liftul, tânărul tot nu ar fi trebuit să scăpe de vigilența celor care pândesc pe vizor. ”Avem vizoare amplasate strategic pe fiecare etaj, care dau fix în ușa liftului. Am amplasat și clopeței pe ușa liftului și pe cea de la intrare, dar degeaba, nimeni n-a reușit vreodată să-l zărească.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult