O reformă radicală a tastaturii ar putea avea loc chiar anul acesta! Mii de români îndureraţi cer mutarea tastei I puţin mai departe de tasta U, după ce un bărbat cu degetele mai groase s-a programat din greşeală la o epulare definitivă.

"Eram ferm convins că mă duc să mă epilez, ca să-i fac prietenei mele o surpriză de Valentine's. Acum ce mă fac?", a declarat bărbatul la scurt timp după ce s-a epulat iremediabil.

epularedefinitiva.jpg
"N-am de ce să dau în judecată salonul, ei doar au făcut ce le-am cerut eu... fără să vreau", adaugă victima gravei erori. "Mă gândesc, în schimb, să cer daune de la toţi producătorii de tastaturi QWERTY din toate timpurile", adaugă acesta.

"Ni s-a părut puţin ciudat, nu mulţi oameni ne solicită serviciile de epulare - nici cu ceară, nici cu laser. Dar nicio clipă nu ne-am gândit că voia să scrie 'epilare'. Ştiţi cum e, clientul nostru, stăpânul nostru. Poate trebuia să-l întrebăm înainte dacă ştie exact ce a cerut", spune patroana salonului de cosmetică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 14.02.2020 16:45 Monden

National Cinematografic