Blocajele şi aglomeraţia par să nu se sfârşească niciodată la Metrorex. A fost încă o zi îngrozitoare în subteran, fiindcă un dobitoc din conducere a angajat o vatmaniţă, care evident a dat tot traficul peste cap, pentru că femeile nu sunt în stare să conducă vehicule.vatmanita_metrou_blocaj.jpg

Şomâldoaca le face semne din faruri vatmanilor care vin pe contrasens, îi opreşte şi-i întreabă: “Pe unde s-o iau ca să ajung la staţia Timpuri Noi?”, blocând toate liniile. “Cele mai mari probleme sunt în staţia Dristor, unde vaca sună la tractări, pentru că nu e în stare să dea cu spatele”, a mai declarat Marian Coltea, vatman.

Uneori nimereşte tunelul corect, dar are fixuri: “Nu opresc la Victoriei, că e o curvă nenorocită care are cizme la fel ca ale mele. La Romană n-am voie să opresc, că staţia e în curbă şi legea spune că n-ai voie să staţionezi în curbă”, a declarat Mioara Papuc. Vatmaniţa evită şi staţia Tineretului, susţinând că e prea mică şi n-are loc să intre, deşi vatmanii parchează acolo fără probleme.

Totuşi, se pare că lucrurile se vor aranja de la sine. Pasagerii de la metrou s-au prins care e trenul condus de vatmaniţă şi nu mai urcă în el, o lasă să se plimbe ca proasta cu vagoanele goale. Trenul condus de femeia din subteran poate fi recunoscut uşor, pentru că e lovit pe toate părţile.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 10.11.2016 15:54 Monden

National Cinematografic