Iar divorțează? Tăriceanu, prins de a cincea nevastă în timp ce fuziona cu Ponta

Problemele par nesfârșite pentru Tăriceanu. După ce a luat un scor înjositor la alegerile pentru Primăria Capitalei, mai mic decât marja de eroare a unui sondaj, Călin Popescu Tăriceanu și-a distrus și viața de cuplu, fiind surprins de a cincea soție în timp ce fuziona cu Ponta. Analiștii politici spun însă că având în vedere diferențele de scor electoral dintre cei doi, mai degrabă Tăriceanu i-o fuziona lui Ponta.

Cea de-a cincea soție a lui Tăriceanu, pe care el o numește simplu Cincy, e indignată: ”Am auzit niște gemete din biroul lui Călin, ca și cum cineva fuziuna viguros. Am intrat în birou și i-am văzut cum se aliau pe birou. Nu știu dacă a mai fuzionat și cu alți bărbați”, spune Cincy Tăriceanu, printre sughițuri.

Cincy e cu atât mai speriată cu cât nici nu e sigură ce bani poate obține de la Tăriceanu în urma unui divorț: ”Mă tem că boșorogul a cheltuit toți banii pe campania asta electorală. În mod clar e senil, că dacă ar fi normal la cap n-ar crede ce spune Ponta, un mincinos notoriu”, spune soția lui Tăriceanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 octombrie 2020 14:10
Citește mai mult despre: divorț Ponta Tăriceanu

Alte articole

Vezi mai mult