Visul românului de a merge la plajă, bea o bere la pet și asculta o manea la maxim ar putea să se îndeplinească mult mai curând, și la prețuri mult mai mici, în țara vecină Bulgaria. Tot mai mulți hotelieri au început să dea manele la maxim spunând că astfel atrag românii „ca muștele la căcat”. 

scoici_mamaia_manele.jpg

„A fost o vreme când dădeam muzică generică la terasă dar vedeam pe tenul lor măsliniu că nu sunt fericiți. De când am început să le dăm manele, și manele turbo, sunt foarte veseli și fericiți, comandă chiar și șampanie la pet”, spune un proprietar de hotel de la Nisipurile de Aur. „Mulți dintre ei renunță și la micul dejun sau all inclusive doar să aibă parte de manele. Dacă facem asta și-i lăsăm cu reșoul în cameră, să-și facă singuri de mâncare sunt cei mai fericiți clienți”. 

În plus, tot mai multe hoteluri din Bulgaria au început să desființeze parcările și să le înlocuiască cu trotuare, locuri rezervate pentru handicapați și linii de tramvai. „Cei mai fericiți turiști sunt cei care pot parca pe linia de tramvai cu avariile pornite. Atunci simt că mașina lor e în siguranță”, spun hotelierii. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 29.06.2015 13:14 Monden

National Cinematografic