Iar ne-au luat fața! Românii merg să asculte manele în Bulgaria, că acolo sunt date mai tare

Visul românului de a merge la plajă, bea o bere la pet și asculta o manea la maxim ar putea să se îndeplinească mult mai curând, și la prețuri mult mai mici, în țara vecină Bulgaria. Tot mai mulți hotelieri au început să dea manele la maxim spunând că astfel atrag românii „ca muștele la căcat”.

„A fost o vreme când dădeam muzică generică la terasă dar vedeam pe tenul lor măsliniu că nu sunt fericiți. De când am început să le dăm manele, și manele turbo, sunt foarte veseli și fericiți, comandă chiar și șampanie la pet”, spune un proprietar de hotel de la Nisipurile de Aur. „Mulți dintre ei renunță și la micul dejun sau all inclusive doar să aibă parte de manele. Dacă facem asta și-i lăsăm cu reșoul în cameră, să-și facă singuri de mâncare sunt cei mai fericiți clienți”.

În plus, tot mai multe hoteluri din Bulgaria au început să desființeze parcările și să le înlocuiască cu trotuare, locuri rezervate pentru handicapați și linii de tramvai. „Cei mai fericiți turiști sunt cei care pot parca pe linia de tramvai cu avariile pornite. Atunci simt că mașina lor e în siguranță”, spun hotelierii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 iunie 2015 11:06

Alte articole

Vezi mai mult