Românii au ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor din Italia și, ca de obicei, nu cu vești bune. Doi italieni de vârsă medie acuză o femeie de origine română că i-a sechestrat într-o parcare, în spatele unei pizzerii, i-a violat și le-a cerut 200 de euro de căciulă.

romanca-violatoare-in-italia.jpg

„Cum am declarat și poliției și soției mele, ieșisem de la muncă, am oprit pe la Bertolucci să iau o pizza cu spaghete pentru acasă, să nu se mai spetească soția cu gătitul și am fost atacat de această femeie, care m-a dus cu forța până în spatetele restaurantului și mi-a făcut sex oral”, a povestit Stronzo Calabresso, una din victime. Acesta spune că scăpat din fălcile femeii abia după ce i-a dat 200 de euro.

Italienii sunt tot mai nesiguri noaptea pe străzi, fie la ei în țară, fie când pleacă peste hotare. Numeroși italieni de vârsta a doua s-au plâns că, la o scurtă vizită prin Moldova, s-au trezit violați, însurați și cu jumătate de avere pusă pe numele atacatorului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Sunday, 27.07.2014 11:29 Monden

National Cinematografic