Credeai că până şi tupeul lui Tăriceanu are o limită? Mai gândeşte-te! În urmă cu câteva ore, şeful Senatului a făcut o vizită inopinată la sediul HBO din New York. Acolo, liderul ALDE ar fi încercat să le forţeze mâna câtorva angajaţi ca să obţină înainte de vreme următoarele episoade ale serialului Game of Thrones.

tariceanu_got_in_avans.jpg
Martorii spun că Tăriceanu era “deosebit de insistent”, "de o nesimţire colosală" şi "fff gherţoi", fiind îndepărtat cu greu de paznicii televiziunii americane.

“Îmi vedeam liniştit de treabă, munceam la nişte efecte speciale când psihopatul a dat buzna peste noi. Flutura o legitimaţie ridicolă de ‘şef al senatului’ în ‘România’ şi urla că trebuie să-i înmânăm urgent DVD-urile cu celelalte episoade GOT. În tot acest timp se holba în ecranele noastre, poate-poate prinde ceva acţiune”, a declarat Mike Baratheon, angajat HBO. “Am apăsat butonul de panică înainte să apuce să vadă mare lucru, iar paza a intervenit şi l-a dat afară.”

“Nu ştiu unde e această România, dar dacă există, o rog să-şi ţină cocalarii acasă. Noi avem de lucru”, a adăugat un reprezentant HBO.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 17.08.2017 18:33 Monden

National Cinematografic