Segregarea între băutori şi fumători continuă! După ce în anii trecuți fumatul a fost interzis înăuntru, în iarna asta Guvernul a decis să facă invers, pentru că nu e corect ca fumătorii să sufere de frig, efectul fiind că din decembrie, beţivii vor sta afară. Schimbarea presupune şi o economie semnificativă de energie.betivi_afara_fumat_inauntru.jpg

“Dacă pentru fumători era nevoie să punem arzătoare sau radiatoare, pentru beţivi nu e nevoie, că li se încălzeşte berea. La ei, efectul de căldură va fi simulat prin shoturi de whisky, vodcă sau tequila”, explică iniţiatorul legii. Pentru că e un pesedist, asta explică şi sadismul acestei legi.

“Pur şi simplu nu vor să te lase să te bucuri simultan de o ţigară şi de un pahar de băutură, un drept fundamental al omului”, spune Decebal Popescu, sociolog. Acesta a sugerat deja să se bage în Constituţie şi dreptul de a fuma şi bea în acelaşi timp. “Altfel, aşa cum fumătorii au ţigări electronice, va trebui să producem pahare electronice, care vaporizează băutura şi poţi s-o inhalezi, ca să bei şi tu înăuntru în mod legal”, spune Decebal Popescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Saturday, 14.10.2017 15:23 Monden

National Cinematografic