Segregarea între băutori şi fumători continuă! După ce în anii trecuți fumatul a fost interzis înăuntru, în iarna asta Guvernul a decis să facă invers, pentru că nu e corect ca fumătorii să sufere de frig, efectul fiind că din decembrie, beţivii vor sta afară. Schimbarea presupune şi o economie semnificativă de energie.betivi_afara_fumat_inauntru.jpg

“Dacă pentru fumători era nevoie să punem arzătoare sau radiatoare, pentru beţivi nu e nevoie, că li se încălzeşte berea. La ei, efectul de căldură va fi simulat prin shoturi de whisky, vodcă sau tequila”, explică iniţiatorul legii. Pentru că e un pesedist, asta explică şi sadismul acestei legi.

“Pur şi simplu nu vor să te lase să te bucuri simultan de o ţigară şi de un pahar de băutură, un drept fundamental al omului”, spune Decebal Popescu, sociolog. Acesta a sugerat deja să se bage în Constituţie şi dreptul de a fuma şi bea în acelaşi timp. “Altfel, aşa cum fumătorii au ţigări electronice, va trebui să producem pahare electronice, care vaporizează băutura şi poţi s-o inhalezi, ca să bei şi tu înăuntru în mod legal”, spune Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 14.10.2017 15:23 Monden

National Cinematografic