Iarna asta încercăm invers! Fumatul va fi permis în baruri, dar va trebui să ieşi afară ca să bei

Segregarea între băutori şi fumători continuă! După ce anul trecut fumatul a fost interzis înăuntru, în iarna asta Guvernul a decis să facă invers, pentru că nu e corect ca fumătorii să sufere de frig, efectul fiind că din decembrie, beţivii vor sta afară. Schimbarea presupune şi o economie semnificativă de energie.

“Dacă pentru fumători era nevoie să punem arzătoare sau radiatoare, pentru beţivi nu e nevoie, că li se încălzeşte berea. La ei, efectul de căldură va fi simulat prin shoturi de whisky, vodcă sau tequila”, explică iniţiatorul legii. Pentru că e un pesedist, asta explică şi sadismul acestei legi.

“Pur şi simplu nu vor să te lase să te bucuri simultan de o ţigară şi de un pahar de băutură, un drept fundamental al omului”, spune Decebal Popescu, sociolog. Acesta a sugerat deja să se bage în Constituţie şi dreptul de a fuma şi bea în acelaşi timp. “Altfel, aşa cum fumătorii au ţigări electronice, va trebui să producem pahare electronice, care vaporizează băutura şi poţi s-o inhalezi, ca să bei şi tu înăuntru în mod legal”, spune Decebal Popescu.

Scris de Ionut
14 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: fumat

Alte articole

Vezi mai mult