Cantautorul Tudor Chirilă a fost adus în această dup-amiază cu cătușe la Parchetul General, pentru audier, întrucât a încălcat prevederile legii privind defăimarea, înjurând aliații noștrii din blocul NATO, poporul american. Deși legea încă nu a fost adoptată, procurorii au spus că măsura este una preventivă, că nu e bine să te pui cu americanii.

tudor_chirila_pagubit_brokere.jpg

„Anchetatorii au descoperit într-un text al numitului Chirilă Tudor acuze grave la adresa Statelor Unite ale Americii. Acesta a afirmat, oarecum melodic, că vina pentru situația dezastruoasă în care se afla fostul cămin al studenților de la Teatru, denumit Hotel Cișmigiu, aparține americanilor, lucru complet fals și denigrator. Oamenii ăia au construit o țară din nimic, zgârie nori și nave spațiale, nu sunt niște oarecare”, a declarat șeful Parchetului. 

Tudor Chirilă va împărți arestul cu actorul Cristian Iacob, autorul textului, în calitate de complice. Acesta însă ar putea fi eliberat, pentru că lumea nu-l urăște atât de mult cât pe Tudor Chirilă și, în plus, multă lume nu știe cine e. 

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Thursday, 11.02.2016 18:49 Monden

National Cinematografic