Icoana făcătoare de miștouri, vandalizată din nou

Nu doar neomarxisto-sexosataniştii atacă bisericile din România cu mesaje roz! Icoana făcătoare de miştouri a Sf. Pafnutie de la Mănăstirea Ciobuleşti a fost vandalizată din nou de un enoriaş supărat. În apărarea lui, credinciosul spune că icoana i-a criticat nu doar trăsăturile morale, ci şi aspectul fizic.

„S-a luat de mine că-s leneş şi hoţ, OK, dar când a început să bombăne că ar trebui să mai merg pe la sală şi că am păr în urechi, pur şi simplu am simţit că mă umplu de draci şi i-am aruncat sfântului o candelă în faţă”, recunoaşte credinciosul, care a promis că va plăti reparaţiile dacă icoana făcătoare de miştouri îşi va cere scuze.

„De la cine să-mi cer scuze, de la burtosul ăla care arată ca Yeti în trening?”, a hohotit icoana, cu ceara încă scurgându-i-se pe ramă.

De-a lungul timpului, icoana făcătoare de miştouri de la Ciobuleşti a vindecat zeci de oameni de aroganţă, dar a fost mâzgălită, atacată cu candele, zgâriată şi lovită cu picioarele de sute de ori. „A pătimit mai mult ca icoană decât ca sfânt, dar iată că se ţine tare”, a declarat stareţul mănăstirii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 mai 2021 07:00
Citește mai mult despre: icoana mistouri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult