Idee de business. Un român ştie un instalator bun, dar nu-l recomandă decât cu 300 de euro

Degeaba ai relaţii dacă nu profiţi de ele! Decebal Popescu, un tânăr din sectorul 4 al Capitalei, şi-a dat seama recent că e singurul din cartier care cunoaşte un instalator bun. De atunci, nu li-l mai recomandă vecinilor decât în schimbul unui comision de 300 de euro. În prezent, Decebal are o maşină nouă, şi-a renovat complet apartamentul şi, probabil, nu va mai trebui să muncească niciodată.

“Îl cunosc pe nea Virgil de când eram copil, mai venea să le repare ţevile alor mei. E un instalator clasa întâi!”, spune Decebal. “Ani de zile, l-am recomandat tuturor prietenilor. Deveniseră chiar insistenţi. M-am întrebat: oare chiar nu există alt instalator ca lumea în oraşul ăsta? Am verificat şi, cel puţin pe o rază de 10 km, nu prea.”

“De atunci, când mai vrea cineva numărul lui nea Virgil, marchează 300 de euro. Merge afacerea ca pe roate!”, adaugă tânărul întreprinzător bucureştean.

În încheiere, Decebal le-a dat un sfat valoros fanilor săi: “Pe instalatori am eu monopol, dar dacă aveţi prieteni care-şi caută de lucru în alte domenii, puteţi primi 300 de euro dacă-i recomandaţi pentru joburile postate pe SmartDreamers şi sunt angajaţi. În plus, se aleg şi ei cu 100 de euro. E o platformă de recrutare revoluţionară – cam ce-am făcut şi eu la mine la bloc!”

30 martie 2017 10:03

Alte articole

Vezi mai mult