Ideea genială! Pentru a atrage și mai mulți clienți, cursele low cost introduc păcănele la bord

Din dorința de a oferi românilor care călătoresc cu avionul o experiență de neuitat, operatorii low cost au decis să instaleze celebrele păcănele la bordul aeronavelor. Inițiativa se bucură de un real succes, în special pe cursele de Italia și Spania, unde cererea este enormă.

În plus, în loc de bani, îndrăgitele aparate oferă pastă de dinți, un accesoriu care altfel ajunge să fie folosit rar de anumiți compatrioți. ”Este senzațional”, exultă pasagerul Geo Lemandroi. ”Nu doar că mă distrez, dar am și o respirație impecabilă la aterizare. A remarcat toată lumea schimbarea mea în bine.”

Nu este prima dată când operatorii low cost vin cu servicii suplimentare. Recent a fost introdus sistemul de pariuri, unde pasagerii pot miza sume de bani pe cât intârzie cursa. În plus, locurile pentru bagajele de mână au fost modificate ca să poată încăpea și pungile de rafie, care în ultimii 10 ani au înlocuit bagajele standard.

Dacă ai şi tu o idee cel puţin la fel de genială, te poţi înscrie la concursul #Maibinealtfel şi poate ajuţi şi tu la schimbarea stilului de viaţă al întregii omeniri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 decembrie 2015 10:56
Citește mai mult despre: avioane low cost pacanele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult