Idei de afaceri! Un român şi-a dus punga cu pungi la reciclat şi acum e milionar în euro

Un român care și-a propus doar să elibereze niște spațiu în apartament, să aibă soția loc pentru pantofii și hainele pe care le-a primit de Crăciun, s-a trezit milionar în euro. Acesta a dus punga cu pungi la reciclat fără prea mari așteptări, dar odată ajuns acolo a aflat că avea atât de multe pungi încât reciclarea lor îi va băga în conturi câteva milioane de euro.

”E drept că le adun de când mă știu, dar nu mă așteptam să valoreze chiar atât de mult”, recunoaște cu sinceritate bărbatul. ”Casa va fi mult mai goală fără punga cu pungi, dar milioanele de euro mă vor ajuta cu siguranță să trec peste acest lucru. Acum mai rămâne doar să găsesc o metodă prin care nevasta să nu afle cât am încasat pe punga cu pungi și mă pot considera un om împlinit.”

Deși recunoaște că soția a contribuit din plin la punga cu pungi, cu mii de pungi din mall-uri, de la diversele magazine de unde își făcea obsesiv cumpărături, proaspătul milionar în euro consideră normal ca el să păstreze toți banii. ”Chiar dacă erau pungi de la cumpărăturile ei, miile de ore petrecute de mine în fața magazinelor, așteptând-o să iasă, valorează mai mult decât am încasat pe punga cu pungi”, crede cu tărie bărbatul.

Scris de Calin
30 decembrie 2017 00:06
Citește mai mult despre: Euro milionar punga cu pungi reciclat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult