Şi între magnaţi există discriminare! În pofida pandemiei, Jeff Bezos va organiza şi anul acesta tradiţionala vânătoare de tapiri pe moşia sa din Columbia. Pentru prima oară, miliardarul american l-a invitat şi pe Ion Ţiriac, însă acesta va avea rolul de simplu gonac.

tiriac_gonac.jpg

"La o partidă de vânătoare între super-miliardari cu averi de zeci de miliarde de dolari, gonacii sau hăitaşii sunt miliardari mai mici, care au şi ei 1-2 miliarde, ca Ţiriac al nostru. El îl va înlocui anul ăsta pe Boikov, cel mai bogat om din Bulgaria, care are nişte probleme penale. Rolul lui Ţiriac la această vânătoare e să miaune şi să ragă ca un jaguar, ca să scoată tapirii din ascunziş", explică Fulgencio Cacahuete, administratorul moşiei lui Bezos.

Ion Ţiriac a precizat că nu se simte deloc umilit, fiind chiar onorat de invitaţie. "Exersez în fiecare zi zgomotele de jaguar, poate dacă fac impresie bună mă invită Bezos data viitoare să-i ţin puşca", a explicat miliardarul, făcând ca toate animalele în faţa oglinzii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 25.06.2020 14:34 Monden

National Cinematografic