Ignat amânat la infinit! Un porc și-a dat stăpânul în judecată şi procesul va dura minim 15 ani

Un localnic din comuna Văscăeți, județul Dâmbovița, spune că îi este aproape imposibil să mai taie porcul anul acesta, după ce animalul l-a dat în judecată și procesul nu a trecut nici măcar de faza audierilor preliminare. „Sunt un om amărât, nu am bani de avocați. Mi-au zis și de la judecătorie, dacă nu dai minimum 10.000 de euro pe fază procesuală, nu scapi”, a declarat românul.

Acesta spune că inițial a fost vorba doar de un ordin de restricție în jurul cotețului, ordin pe care l-a încălcat din greșeală într-o seară când a venit mai ambalat de la cârciumă. Apoi s-a trezit cu mai multe procese și în momentul de față riscă să-și piardă și casa. „Mi-a cerut daune de zeci de mii de euro, dar am rămas și fără porc, că nu l-am mai văzut de mai bine de un an”, s-a plâns ghinionistul.

Proprietarul porcului spune că acum singura lui șansă este să reușească să găsească porcul, să se înțeleagă cu el direct, nu prin avocați, că nu-și permite. „Dacă-l văd față în față poate reușesc cumva să-l conving să renunţe la proces”, își face singur curaj proprietarul porcului.

Porcul e tot dispărut. Mai sunt câteva zile în care poți să faci și tu pe detectivul, să nu ne prindă Revelionul fără porc. Găsești imagini noi pe www.antrefrig.ro, în care poți să îl cauți. Încearcă-ți norocul, poate-l găsești și te faci cu un iPhone 8. Sau, dacă nu, cu baxuri de pate sau niște tricouri cool.

19 decembrie 2017 12:12
Citește mai mult despre: Ignat porc tribunal

Alte articole

Vezi mai mult