Îi suflă în ceafă! În 5 ani prințul Charles o va depăși pe regină la vârstă

Prințul Charles nu stă degeaba! Omul care este în poziția de moștenitor al coroanei Marii Britanii de mai bine de jumătate de secol se pregătește intens pentru a deveni rege. Apropiați ai casei nobiliare spun că acesta ar putea s-o depășească în vârstă pe regina Elisabeta, cea care ocupă acum poziția de șef al monarhiei și, astfel, să preia el funcția.

În aceste condiții fiul său cel mai mare, William, care are doar 40 de anișori dar arată deja de 65 ar putea fi următorul prinț moștenitor. Având în vedere moștenirea genetică a familie nu se așteaptă ca Charles să domnească mai mult de 40 de ani, ceea ce înseamnă că îndrăgitul soț al ducesei de Cambridge ar putea ajunge rege la numai 85 de ani.

Următorul la succesiune ar fi putea fi prințul George ce ar ajunge pe tron cândva la începutul secolului viitor. Jubileul reginei a fost un moment de reflecție și pentru cei ce au plecat dintre noi, respectiv prințesa Diana, care dacă nu ar fi murit în mileniul trecut ar fi avut astăzi, probabil, vreo 90 de ani și ar fi fost o parteneră de încredere a reginei la petanque.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 iunie 2022 15:21
Citește mai mult despre: Charles regina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult