Îl dai afară pe geam, intră pe fereastră: ANI l-a declarat pe Mircea Diaconu incompatibil la cap!

După mai bine de 4 ani de procese în care a fost declarat de trei ori incompatibil cu funcțiile în care a fost numit, Agenția Națională de Integritate a deschis un nou dosar pe numele îndrăgitului actor Mircea Diaconu. De data aceasta, ANI îl acuză pe politicianul PNL că este incompatibil la cap.

Ancheta este încă în desfășurare pentru a se stabili exact dacă obsesia de a fi numit în funcții care nu sunt compatibile cu funcția de director de teatru este rezultatul propriilor decizii sau sunt oameni în jurul său, în Partidul Național Liberal, care chiar nu știu deloc legislația.

”E clar că există o campanie îndreptată împotriva mea, ca să atragă atenția de la adevăratele probleme ale țării. Nu sunt singurul actor în situația asta, ANI este și pe urmele lui Arșinel, căruia i-au declarat un rinichi incompatibil cu actuala funcție, de a trebuit săracu să facă transplant”, a explicat Diaconu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 martie 2014 14:03

Alte articole

Vezi mai mult