Îl înșală pe Viorel? Oana Lis a fost surprinsă pupând alte moaște

Suspiciunile că relația dintre Oana și Viorel Lis scârțâie pare că tocmai au fost confirmate, după ce pe internet au apărut mai multe imagini cu Oana în timp ce pupă niște moaște, aparent altele decât Viorel Lis. Cu toatea acestea, Oana neagă vehement că l-ar înșela pe Viorel cu alte moaște.

”De unde știți voi că nu era Viorel în racla aia? Aveți vreo dovadă?”, a răbufnit Oana la adresa celor care-o întrebau de ce l-a înșelat pe Viorel. ”Sau v-ați gândit că moaștele alea sunt vreo rudă de-a lui Viorel? Urmăriți scandalul cu orice preț și îl vedeți acolo unde nu e! Așa că terminați odată cu prostiile astea, cum că l-aș înșela pe Viorel cu alte moaște!”

Fotograful care a surprins-o pe Oana pupând moaștele spune că e absolut sigur că în raclă nu era Viorel Lis. ”Am văzut cu ochii mei, în raclă erau alte moaște”, spune acesta. ”Am întrebat și oamenii de-acolo și mi-au confirmat că nu stăteau la coadă pentru Viorel Lis. Am verificat și în zonele apropiate și nici vorbă de Viorel Lis, deci Oana nici măcar nu poate spune că l-a încurcat pe Viorel cu alte moaște. Pentru mine e clar, ea l-a înșelat!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 octombrie 2015 07:00
Citește mai mult despre: moaste Oana Lis viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult