Ilegal de sexy. Rareș Bogdan a atras toate privirile la Carnavalul de la Rio

Apariție care i-a lăsat muți de uimire chiar și pe cei mai versați amatori de samba în timpul Carnavalului de la Rio de Janeiro. Rareș Bogdan, cu un costum flamboaiant plin de pene, paiete și alte zorzoane, a dansat samba ore în șir, demonstrând că e cel mai valoros liberal pe care l-am avut vreodată, cel puțin în lumea fashionului și bizareriei comportamentale.

”Costumul, zborul, cu totul au costat cam 30.000 de euro, dar sunt bani europeni bine cheltuiți, decontați ca program cultural prin PNRR. Comunicare și reziliență prin dans. Costumul este exclusiv din tinichele sustenabile, reciclate de la alte costume pe care le aveam în vasta mea garderobă”, a declarat Rareș Bogdan, palpitând de excitare.

Rareș Bogdan a dansat un stil complet nou de samba, combinată cu sârba oltenească, pe care a învățat-o de la George Simion, dar și cu influențe din învârtita transilvană, pe care Rareș Bogdan o stăpânește bine, încă de pe vremea când pretindea că e suporter U Cluj, deși mergea la meciurile CFR. Sute de brazilieni dar și turiști s-au pozat împreună cu opulentul Rareș Bogdan, o dovadă vie că românii reușesc să atingă perfecțiunea în orice domeniu, atât ca travestiți cât și ca oameni politici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 februarie 2023 17:02
Citește mai mult despre: carnaval costum Rareș Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult