Simpaticul kaghebist se ţine de şotii! Ion Iliescu a fost văzut cu o ţigară în gură, semn că tinerelul a depăşit pubertatea şi a intrat bine în adolescenţă. Apropiaţii confirmă că în ultimul timp a fost ceva mai zburdalnic şi că a şi dispărut o noapte de acasă: “L-am întrebat unde a fost şi ne-a spus că prin oraş. Ce înseamnă asta?”, spune soţia acestuia.iliescu_fumeaza.jpg

Medicii lui Iliescu i-au interzis acestuia să mai fumeze, spunând că a făcut deja un infarct, dar marele comunist le-a spus că infarctul a fost pentru că a făcut un threesome pe cocaină imediat după un triathlon montan şi că e tânăr, nu se gândeşte deocamdată la sănătate, vrea să-şi trăiască viaţa din plin.

Iliescu, a cărui longevitate nu putea fi bănuită de nimeni, pare să aibă comportamentul unui bărbat de 16-17 ani, care merge în weekend în parcul Tineretului şi se antrenează la inele şi la bară fixă câte 2-3 ore. “M-a sunat vineri seara că dacă vreau să vin cu el într-o tabără de snowboarderi în Bulgaria”, declară Gelu Voican Voiculescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 27.01.2020 17:11 Monden

National Cinematografic