Simpaticul kaghebist se ţine de şotii! Ion Iliescu a fost văzut cu o ţigară în gură, semn că tinerelul a depăşit pubertatea şi a intrat bine în adolescenţă. Apropiaţii confirmă că în ultimul timp a fost ceva mai zburdalnic şi că a şi dispărut o noapte de acasă: “L-am întrebat unde a fost şi ne-a spus că prin oraş. Ce înseamnă asta?”, spune soţia acestuia.iliescu_fumeaza.jpg

Medicii lui Iliescu i-au interzis acestuia să mai fumeze, spunând că a făcut deja un infarct, dar marele comunist le-a spus că infarctul a fost pentru că a făcut un threesome pe cocaină imediat după un triathlon montan şi că e tânăr, nu se gândeşte deocamdată la sănătate, vrea să-şi trăiască viaţa din plin.

Iliescu, a cărui longevitate nu putea fi bănuită de nimeni, pare să aibă comportamentul unui bărbat de 16-17 ani, care merge în weekend în parcul Tineretului şi se antrenează la inele şi la bară fixă câte 2-3 ore. “M-a sunat vineri seara că dacă vreau să vin cu el într-o tabără de snowboarderi în Bulgaria”, declară Gelu Voican Voiculescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 27.01.2020 19:11 Monden

National Cinematografic