Iliescu s-a apucat de fumat, semn că abia își începe adolescența

Simpaticul kaghebist se ţine de şotii! Ion Iliescu a fost văzut cu o ţigară în gură, semn că tinerelul a depăşit pubertatea şi a intrat bine în adolescenţă. Apropiaţii confirmă că în ultimul timp a fost ceva mai zburdalnic şi că a şi dispărut o noapte de acasă: “L-am întrebat unde a fost şi ne-a spus că prin oraş. Ce înseamnă asta?”, spune soţia acestuia.

Medicii lui Iliescu i-au interzis acestuia să mai fumeze, spunând că a făcut deja un infarct, dar marele comunist le-a spus că infarctul a fost pentru că a făcut un threesome pe cocaină imediat după un triathlon montan şi că e tânăr, nu se gândeşte deocamdată la sănătate, vrea să-şi trăiască viaţa din plin.

Iliescu, a cărui longevitate nu putea fi bănuită de nimeni, pare să aibă comportamentul unui bărbat de 16-17 ani, care merge în weekend în parcul Tineretului şi se antrenează la inele şi la bară fixă câte 2-3 ore. “M-a sunat vineri seara că dacă vreau să vin cu el într-o tabără de snowboarderi în Bulgaria”, declară Gelu Voican Voiculescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 ianuarie 2020 17:11
Citește mai mult despre: Iliescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult