Imaginea sărăciei din România! Adult văzut jucându-se cu kendama în 2019

Din cauza bulelor de internet care formează adevărate echo-chamber-uri, tot mai mulți români nu știu cum arată România reală, cea înapoiată, bătrână și neputincioasă. O fotografie a celebrului fotograf german Hans Zhurerhr pentru Reuters ne arată însă adevărata fața a țării în care locuim.

„Este imaginea neputinței, a delăsării, lipsei de atitudine, demnitate și respect față de persoana umană. Guvernele care s-au perindat n-au avut curaj să ia măsuri, au ascuns mizeria sub preș și am evitat responsabilități. Imaginea cu adultul jucându-se cu kendama este una infricoșătoare care ne prezintă realitățile reale cu care se confruntă România”, a declarat președintele într-un discurs în care a acuzat deopotrivă și Puterea dar și Opoziția de lipsă de implicare și urmărire a propriilor interese politicianiste.

Nu este prima oară când imagini din România șochează Occidentul. Adultul cu kendama a fost și subiectul unui documentar nord-coreean cu titlul „Visul Putred al Capitalismului” în care acesta era prezentat ca o victimă a unei societăți tot mai indiferente față de tovarășul său care poate suferă de o boală mintală, sau sufletească, și nu știe să se exprime.

Scris de Ef
1 august 2019 12:08
Citește mai mult despre: kendama

Alte articole

Vezi mai mult