Imaginea zilei! Un bătrân care aştepta din 1947 să vină americanii, în lacrimi la concertul lui Paris Hilton

Au trecut 71 de ani, dar și-a văzut visul cu ochii! Un bătrân din Munții Apuseni, care spera să vină americanii să ne scape de ruși în 1947 a izbucnit în lacrimi la concertul lui Paris Hilton, când Paris a făcut o mişcare mai bruscă şi i s-au văzut chiloţii. Bătrânul a fost toată viața un dizident și îşi făcuse şi el în şură o păpuşă umplută cu paie, în formă de Marylin Monroe, atât de mult aprecia valorile americane.

”Nepotul meu, în loc să-și ia droguri cu banii pe care mi-i ia când îmi aduce poștașul pensia de veteran de război, mi-a luat bilet la Paris Hilton. Dumnezeu să-l binecuvânteze, sunt mândru de el, l-am și iertat că mă bate în fiecare seară dacă nu-i dau țuică din beci”, a spus bătrânul, vizibil emoționat.

Bătrânul povestește cât de mult i-a așteptat pe americani: ”Când luptam la Cotul Donului, visam la acest moment. Când aruncam grenadele îmi spuneam: Va veni şi ziua asta, Mitică. Și uite că a venit. A meritat să fiu torturat în pușcăriile comuniste, la Gherla și la Aiud, au meritat cei 10 ani de muncă silnică la Canal! I-am văzut fundul lui Paris Hilton, pot muri împăcat”, a spus Mitică, 98 de ani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 iulie 2018 20:07

Alte articole

Vezi mai mult