Îndrăgitul comic Mihai Bendeac e din nou în centrul unui scandal de proporţii! O înregistrare aparent autentică îl arată făcând glume pe seama persoanelor cu chelie, pe vremea când el însuşi nu fusese încă lovit de acest flagel.

bendeac_cu_plete.jpg

În filmuleţ se vede clar cum Bendeac, pe atunci posesorul unei podoabe capilare bogate, spune bancul ăla cu 'secţia Păroşi Bărboşi', urmat de ăla cu 'transformarea capului în cur' şi ăla cu 'de ce au cheii buzunarele găurite'.

"Ca persoană cu calviţie, mă simt trădat şi de-a dreptul ultragiat", spune Marcel, chel din Piteşti. "Un om pe care îl credeam sensibil să se dedea la asemenea grosolănii? Sigur, când ai păr te crezi invincibil, dar uite că l-a pedepsit Dumnezeu."

Mai mulţi chei celebri, printre care Garcea, Răzvan Theodorescu, Patrick Stewart şi ăla de la Voltaj, au semnat o petiţie cerând boicotarea emisiunii de umor pe care o jurizează Bendeac.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 11.06.2020 16:39 Monden

National Cinematografic