Îmbulzeală de corupţi la premiera unui film despre un jaf. Politicienii iau notiţe în sală

Parlamentarii sunt fericiţi! În cinematografe va apărea filmul Masterminds, despre un jaf. Aleşii spun că e cel mai educativ film lansat vreodată şi că ei vor fi în sală, să se informeze.

Unul din marile partide naţionale intenţionează să rezerve toate sălile de cinema din ţară, să vadă toate sutele de mii de membri filmul, şi să ia notiţe despre cum să fure. Conducerea partidului susţine că din cauza DNA-ului, cei de la vârf nu mai pot jefui pentru tot întregul partid: “E timpul să pună osul chiar şi membrii de partid mai mici”, a declarat un membru marcant.

La Senat, sala de plen a fost transformată în cinematograf şi se difuzează încontinuu filmul, profitând că la cantina Parlamentului popcornul nu doar că e 2 lei, dar e şi la sac! Detalii despre ce smoothie-uri şi shake-uri beau politicienii când se uită la film nu putem da, din raţiuni de decenţă.

Mai jos trailerul filmului Masterminds(Hoţi de geniu), care i-a incitat pe parlamentari. Dacă mergeţi la film, aveţi grijă că va fi plin de bandiţi în sală. Eventual puteţi lua şi voi notiţe, mai ales dacă aveţi de gând să intraţi în politică.

Scris de Advert Einstein
6 octombrie 2016 11:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult