Emoţionant! Cât de mult îi pasă de angajaţii MAI! Carmen Dan l-a vizitat în spital pe jandarmul cu mâna ”rănită” la protestul din 10 august, pentru că omului îi era greu să se masturbeze. Vizibil emoționat, jandarmul i-a mulțumit ministrului pentru sprijin și a asigurat-o că a meritat să-și luxeze degetul dând în oameni care protestau pașnic.carmen_dan_laba_la_jandarm.jpg

Carmen Dan s-a declarat mândră de oamenii din MAI și a repetat întrebarea pusă de aceștia pe Facebook: ”Când vă atacă cineva casa, vă plac jandarmii? Dar când vă gazează copiii, de ce nu vă mai plac?”. Ministrul de Interne spune că la spital ar fi trebuit să vină sorosistele alea din piață să-i facă laba jandarmului, pentru că ea, ca ministru, e în principiu la datorie la Guvern, în caz că are nevoie Dragnea de un astfel de serviciu.

Surse din spital susțin că jandarmul a fost internat singur într-o rezervă. Pentru că nu erau paturi, au fost daţi afară din spital doi răniţi de la Colectiv, care aşteptau o grefă, pe motiv că oricum sunt plătiţi de Soros. Intervențiile medicale la deget s-au rezumat la o atelă și un gips, dar, dacă tot era acolo, jandarmului i s-a făcut și un transplant de ficat peste rând.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.08.2018 12:32 Monden

National Cinematografic