Implicare totală! Carmen Dan a venit la spital să-l ajute să se masturbeze pe jandarmul cu degetul luxat!

Emoţionant! Cât de mult îi pasă de angajaţii MAI! Carmen Dan l-a vizitat în spital pe jandarmul cu mâna ”rănită” la protestul din 10 august, pentru că omului îi era greu să se masturbeze. Vizibil emoționat, jandarmul i-a mulțumit ministrului pentru sprijin și a asigurat-o că a meritat să-și luxeze degetul dând în oameni care protestau pașnic.

Carmen Dan s-a declarat mândră de oamenii din MAI și a repetat întrebarea pusă de aceștia pe Facebook: ”Când vă atacă cineva casa, vă plac jandarmii? Dar când vă gazează copiii, de ce nu vă mai plac?”. Ministrul de Interne spune că la spital ar fi trebuit să vină sorosistele alea din piață să-i facă laba jandarmului, pentru că ea, ca ministru, e în principiu la datorie la Guvern, în caz că are nevoie Dragnea de un astfel de serviciu.

Surse din spital susțin că jandarmul a fost internat singur într-o rezervă. Pentru că nu erau paturi, au fost daţi afară din spital doi răniţi de la Colectiv, care aşteptau o grefă, pe motiv că oricum sunt plătiţi de Soros. Intervențiile medicale la deget s-au rezumat la o atelă și un gips, dar, dacă tot era acolo, jandarmului i s-a făcut și un transplant de ficat peste rând.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 august 2018 10:32
Citește mai mult despre: Carmen Dan jandarm protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult