Impostură! Unchiu’ Sapro face emisiuni la Realitatea TV pretinzând că este Florian Bichir!

O banală analiză ADN în redacţia Realitatea TV a scos la iveală un caz incredibil de furt de identitate. Astfel, se pare că în ultimele luni rapperul Unchiu Sapro a venit zilnic la serviciu şi prezentat emisiuni pretinzând că este jurnalistul Florian Bichir, membru al CNSAS.

“Ni s-a părut nouă că vorbeşte foarte buruienos în pauzele de publicitate, ceea ce Florian nu face niciodată, şi că are tendinţa de a versifica foarte des. Am crezut că e doar o chestie trecătoare, de când a lucrat la Libertatea”, a spus un cameraman, care l-a filmat fără să ştie vreme de mai bine de 5 luni.

Unchiu Sapro nu s-a arătat deloc deranjat de descoperire, susţinând că nu a făcut nimic rău. “Eu am o înţelegere cu Bichir, şi el a fost în locul meu să cânte pe la cămine culturale prin ţară sau la zilele oraşului Alba Iulia, când am fost eu răcit sau mahmur”. Acesta a precizat că nu e singurul care face asta, exemplificând cu emisiunea lui Rareş Bogdan care a fost prezentată de câteva ori de rapperul Stoe Toxxic fără ca cineva să observe vreo diferenţă notabilă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult