Impresionant! Un poliţist spune invers cuvinte din două litere, aproape instantaneu

Un poliţist este considerat geniu, reuşind să rostească, de la coadă la cap, cuvinte formate din două litere. Acesta spune că şi-a descoperit talentul din întâmplare. “Într-o zi, stăteam la o intersecţie, în maşina de poliţie, citind abecedarul, ca de obicei. Dintr-o dată, am observat că pot citi litera ‘A’, care e şi un cuvânt, de la coadă la cap, pentru că ţineam abecedarul invers. Mi-am dat seama că e un talent rar şi, după multe luni de muncă, am reuşit să trec la cuvinte din două litere, pe care le pot rosti invers în maxim două-trei ore”, spune acesta.

Colegii de muncă nu privesc cu ochi buni talentul poliţistului. “Noi îl credeam colegul şi prietenul nostru, dar, dacă începe să facă pe deşteptul, cu talente de-astea, ne supărăm pe el. Acum, dacă e aşa inteligent, mai mult ca sigur o să treacă în clasa a doua şi o să ne lase de izbelişte”, spune un coleg de secţie.

Poliţistul nu îi ia în seamă şi are de gând să îşi cultive în continuare talentul. “Vreau să trec la cuvinte din trei litere, deşi e mai greu. Chiar am învăţat câteva, cum ar fi ‘Ana’, ‘rar’ sau ‘bob’”, a mai adăugat acesta.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Luchian
18 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult