Impresionaţi de valoarea Gabrielei Firea, tot mai mulţi ţigani o angajează să le organizeze nunţile

Leo din Strehaia și maneliștii lui sunt istorie! Noua senzație printre țiganii care fac nunți în mijlocul străzii e Gabi de la Voluntari, pițipoanca cunoscută și drept Gabi Firea, primar al Bucureștiului. Talentul ei de a cheltui mulți bani pe kitschuri odioase i-a atras simpatia țiganilor de pretutindeni.

”Gabi de la Voluntari are valoare de valoare, a arătat că știe și la decorații stradale, și la muzică în spații publice. Și are casa plină de mileuri și carpete, deci e pe sufletul nostru, al țiganilor. Normal că vreau ca ea să se ocupe de nunta copchilului meu. Face anul ăsta 15 ani și vreau să-i fac nuntă de nuntă, cu Gabi de la Voluntari șefă la organizare”, o gratulează pe Firea un țigan din Ferentari.

Evident, Gabi Firea este încântată de ofertele primite. Dar, tocmai pentru că este solicitată de extrem de mulți țigani, țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari are anumite condiții. De exemplu, Gabi Firea nu acceptă plata decât în carpete și are pretenția ca, la final, să primească rochia miresei, ca să-și facă mileuri din ea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 mai 2017 08:05
Citește mai mult despre: Firea nunta tigan

Alte articole

Vezi mai mult