În atenţia şoferiţelor. Dacă trimiţi o poză cu sânii tăi la 7577, treci gratis la Feteşti

Vrei să ajungi rapid la mare, dar n-ai chef să mai dai 3,22 Euro pentru peaj Fetești? Nimic mai simplu. Dacă ai niște sâni cât de cât fermi, fă-le o poză și trimite-o la 7577. Nu e nevoie să trimiți numărul mașinii, e suficient ca la punctul de trecere să-ți scoți bluza și sutienul și sistemul computerizat îți va recunoaște automat sânii.

Întrebi care sunt avantajele? Sunt multiple. În primul rând că la o poză ai două treceri, la dus și la întors, pe când cu sistemul clasic trebuie să plătești separat pentru fiecare. Și e păcat să irosești un dar primit de la Dumnezeu, iar asta înseamnă că vei fi scutită de o spovedanie, care costă și aia, normal.

Atenție! Dacă ești Mihaela Rădulescu te rugăm cât se poate de serios să nu trimiți poză cu sânii, pentru că se dă sistemul electronic peste cap. Nu, pe bune, Mihaela, ești prea bătrână să-ți mai afișezi sânii altundeva decât într-un azil de bătrân. Normal, o să zici că tu nici nu ai trece pe la Fetești, că te duci la plajă în Monaco, dar cu toate astea, serios acuma, nu trimite poză cu sânii, că nimeni nu vrea să vadă o hoașcă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 iulie 2015 08:07

Alte articole

Vezi mai mult