Că Bucureștiul ar putea intra în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe gropi pe metru pătrat este un aspect binecunoscut. Cu toate acestea, capitala noastră ar putea deține un alt record, tot în domeniul asfaltului defectuos: cele mai mari gropi din lume. Practic, acestea s-au adâncit atât de tare încât patronii de service-uri au decis să vină în întâmpinarea mașinilor avariate, deschizând sedii chiar în gropi.

service_auto_groapa.jpg "Eu m-am mutat cu service-ul într-o groapă imensă de pe Barbu Văcărescu, pentru că e mult mai ieftin, neplătind chirie, ca să nu mai zic că spațiul este mult mai mare decât la sediul vechi. Cel mai mare avantaj este că putem oferi asistență instantaneu. Practic când o mașină intră în groapă, noi suntem imediat pe ea cu reparațiile, chiar înainte să negociem cu cât îl jecmănim pe șofer", spune Victor R., patron de service.

Gropile nu sunt folosite, însă, doar pentru service-uri. "A murit bunicul săptămâna trecută și n-am avut bani să-i cumpărăm loc de veci, așa că l-am înmormântat într-o groapă de pe strada noastră", a declarat Maria P.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Friday, 19.01.2018 18:46 Monden

National Cinematografic