În cinstea turiștilor români, Zanzibar și-a schimbat denumirea în Thassos 2

Autorităţile din Zanzibar au decis să le aducă un omagiu miilor de turişti români care le-au salvat economia pe timp de pandemie! Începând de mâine, denumirea oficială a insulei va fi Thassos 2, iar capitala Stonetown va fi şi ea rebotezată Un Fel De Potos.

În anul care s-a încheiat, frumoasa insulă din largul Tanzaniei a profitat din plin de înăsprirea condiţiilor de intrare în Grecia, numeroşi antreprenori locali deschizând taverne cu gyros şi bere Mythos şi învăţând să cânte la bouzouki, special pentru hoardele de români care le-au călcat pragul şi i-au scos, paradoxal, din foame cu apetitul lor de nestăvilit.

„Denumirea de Thasos 2 a fost aleasă de consilierii noştri locali dintr-o listă care includea New Halkidiki, Albena de Sud, Paralia Katerinkă şi Nisipurile de Aur Se Întoarce”, explică Hamad el Murjebi zis Nikos Papadopoulos, preşedintele regiunii autonome cunoscute anterior ca Zanzibar.

„După festivităţi, toţi românii din Thasos 2 care nu şi-au adus ciorbă de acasă sunt invitaţi la un tzatziki pe frunze de bananier şi nişte souvlaki de antilopă, iar ulterior vom dansa tradiţionalul sirtaki african”, adaugă liderul zanzibărean.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 ianuarie 2021 13:04
Citește mai mult despre: thassos turism zanzibar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult