Lovitură de imagine dată de primaria din Craiova, care ieri a inaugurat primul loc special amenajat pentru amatorii de bătăi cu săbii sau cu orice obiect ascuţit ce poate cauza răni letale. Iniţiativa se bucură de un real succes în rândul comunităţii, spaţiul fiind deja rezervat până în luna decembrie.

bataiecusabii.jpg
 „Eram conştienţi că la noi în oraş, ca şi în întregul judeţ, sunt mulţi tineri dornici să facă sport şi deseori erau forţaţi să se bată cu săbiile în plină stradă, în condiţii improprii performanţei. Aşa că am decis să investim într-o zonă nefolosită până acum, transformând-o într-o adevărată oază de sport şi bună dispoziţie. Reacţia oamenilor ne-a dat de gândit, cred că oraşul nostru mai are nevoie de astfel de investiţii. Vreau să cred că şi cei mici vor petrece mai puţin timp la tabletă”, a declarat un reprezentant al primăriei.
 
„Înainte ne întâlneam pe unde apucam, prin benzinării sau în stradă. Nu mai pun că trebuia să fim atenţi şi la maşinile ce veneau din spate în timp ce dădeam cu sabia, deci cum să te concentrezi? Acum este mult mai civilizat, putem rezerva online, în plus sunt camere video şi putem vedea reluări”, a menţionat unul dintre participanţi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Laurentiu | Wednesday, 06.08.2014 11:05 Monden

National Cinematografic