În Elveţia a apărut un haiduc care fură de la miliardari ca să dea la bieţii milionari

Alienare pentru sufletul bieților milionari elvețieni, atât de năpăstuiți de soară de-a lungul veacurilor. După ce ani la rând au fost ignorați de stat și lăsați să se descurce cum pot din câteva milioane de franci, iată, în sfârșit, se gândește cineva și la ei.

„Abraham Inakel, cel mai vestit haiduc elvețian a început de sus, jefuind limuzine cu miliardari, luându-le bijuteriile și ce milioane de dolari au în cont. Populația îl adoră, să-i vezi cum îl întâmpină cu bucurie, cum își cheamă familia de la piscină să-l ajute să care sacii cu bani în pod”, spune cronicarul Karlo Negron în pravila sa scrisă cu peniță de aur.

Firește, nu peste tot este primit cu brațele deschise. Sunt săraci elvețieni care au îndoieli. „Domnule, n-are niciun rost să-mi dea mie câteva milioane, eu am deja cinci, mă descurc, mă mai ajută și familia. Să dea la ăia rupți în fund, care n-au după ce bea apă, ăia cu avere de doar trei milioane de franci”, spune Siemmler Sienger, un ceasornicar din cantonul Obwald. Alți elvețieni sunt mândri și spun că nu acceptă bani nemunciți, preferând să facă foamea și să trăiască doar cu banii din dobânda de la depozite.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 septembrie 2018 16:58
Citește mai mult despre: Elvetia haiduc milionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult