După ce s-a convins că nu există absolut nici o șansă să găsească o chirie la un preț decent în Cluj, un student la Filosofie a avut o revelație salvatoare: să-și petreacă toate nopțile în baruri, unde nu doar că va ieși mai bine financiar, dar se va și distra mult mai bine.

bar_niko_piezisa.jpg ”E plin de baruri pe Piezișă unde pot să stau până dimineața, nu e ca și cum nu aș avea de unde alege”, meditează ingeniosul student. ”Plus că în fiecare noapte pot să stau în alt bar, sau măcar la altă masă, n-o să am nopți monotone, toate în același pat. Ca să nu mai zic că e mult mai palpitant să te masturbezi în baia dintr-un bar decât în camera de cămin sau în baia apartamentului unde stai cu chirie.”

Cât despre dormit, nu-și face griji. ”Abia când n-ai unde dormi realizezi cât de multe locuri de dormit ai la îndemână”, a filosofat studentul. ”De pe Piezișă ajung în 2 minute în căminul 16, unde tot timpul e o cameră liberă pe undeva, sau pot merge la BCU la prima oră, să prind loc pe margine, unde se doarme excelent, ca să nu mai zic cât de bine se doarme la unele cursuri. În special la cele ținute de Muscă, Copoeru, Rațiu sau Baumgarten.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 25.09.2017 21:02 Monden

National Cinematografic