În pas cu vremurile! Facultatea de Filosofie a introdus un modul de rețete McDonald’s

Facultatea de Filosofie face pași către lumea reală și dovedește că este mereu în pas cu vremurile mereu în schimbare. O arată din plin ultima decizie a decanului acestei facultăți, care, începând de la anul, va introduce un modul special de rețete Mcdonald’s, pentru a spori șansele de angajare ale absolvenților.

„În acest moment, singurii absolvenți ai acestei facultăți care au joburi reale și plătite cu bani sunt eu, secretara și femeia de serviciu, ceea ce este inadmisibil pentru o instituție de un asemenea prestigiu. Noul modul de rețete McDonald’s va deschide absolvenților noștri noi uși către orice franciză a celebrului lanț de restaurante, de la care majoritaea oricum mănâncă”, spune Decebal Popescu, decanul Facultății de Filosofie.

Printre materiile predate în noul modul se numără: Estetica Happy Meal-ului, Fundamentele aripioarelor picante, Etica în servirea cartofilor prăjiți, Fenomenologie și Filet-O-Fish, Moralitatea prăjirii repetate în ulei, Teoriile McToastului, și multe altele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
18 iunie 2024 11:49
Citește mai mult despre: filosofie McDonalds

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult