În pas cu vremurile! În loc de brățări de argint, tinerele preferă brățări contactless pentru Untold

Veşti proaste pentru bijutieri! Un studiu arată că brăţările din aur sau argint nu mai au deloc căutare pe piaţă, majoritatea tinerilor preferând să le facă iubitelor cadouri mai practice. Printre cele mai râvnite daruri în toiul verii se numără brăţările de festival contactless, care pot fi umplute cu bani de la 60 de puncte de încărcare şi folosite pentru tot felul de distracţii la festivalul Untold.

“Anul trecut, la Untold, iubi mi-a dat o brăţărică delicată de argint, gravată cu ‘I love you’”, povesteşte Mirabela Ţ., o studentă aflată deja în drum spre Cluj. “Sigur o să-mi facă o surpriză şi anul ăsta. Pentru binele lui, sper să fie gravată cu ‘Banca Transilvania’!”

“Nu mă interesează câţi bani pune pe ea, nu sunt materialistă, dar gestul contează”, adaugă tânăra. “Iar dacă o pierd sau mi-o fură, intrăm pe aplicaţie şi o blocăm imediat, aşa că n-are nicio scuză să nu-mi ia şi mie una. Ce dacă pe aia de anul trecut am scăpat-o în piscină în timp ce îmi făceam selfie-uri?”

Cele 15.000 de brăţări de festival şi 50.000 de carduri ar putea fi urmate anul viitor, speculează tinerii, de verighete contactless. “Nu avem încă un anunţ oficial în acest sens, dar eu unul mă aştept la orice!”, spune un festivalier.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 august 2016 11:02
Citește mai mult despre: banca transilvania bratari Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult