În plin scandal MUIEPSD o singură întrebare rămâne fără răspuns: de ce tace Ricky Dandel?

În timp ce soliști de renume ca Massive Attack sau Tudor Chirilă se implică în dezbaterea publică, atrăgând atenția asupra abuzurilor puterii, iar Smiley sau Inna strâng semnături pentru #fărăpenali, o tăcere suspectă izvorăște din direcția solistului Ricky Dandel, fost prezentator la Cerbul de Aur și cântăreț. Stabilit în Germania de mai mulți ani, Ricky Dandel a refuzat să se pronunțe și de această dată pe problemele zilei, ignorând complet faptul că românului care avea un audi cu numere MUIEPSD i-au fost confiscate aceste numere de către poliție.

Nu putem să nu ne întrebăm ce ascunde Ricky în spatele zâmbetului său care a cucerit mii de femei, dacă nu există o altă față a acestui personaj, una întunecată și rea, un suflet uscat și negricios, care nu mai are empatie pentru semenii săi. Sau poate puternicii zilei îl au la mână cu ceva și nu rămâne decât să ne întrebăm cu ce sumă i-a fost cumpărată tăcerea! Nu face decât să pară că, la fel ca și alții înaintea lui, Ricky Dandel a fost învins de sistem.

Un adevărat obelisc al muzicii ușoare românești, solist și cantautor deosebit de talentat, autorul unor șlagăre nemuritoare, Ricky Dandel a ieșit de bună voie din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și a refuzat, constant, să se implice în viața socială a țării. Acesta a fost acuzat de mai multe voci din lumea artistică de nepartizanat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 iulie 2018 15:07

Alte articole

Vezi mai mult