În remake-ul românesc la Sherlock detectivul nu rezolvă nici un caz dar ia șpagă de rupe

O firmă românească de producție TV a achiziționat drepturile pentru un remake local al cunoscutul serial BBC Sherlock. Varianta românească va fi adaptată realităților cotidiene, detectivul urmând a nu rezolva nici un caz pe parcursul primelor trei episoade ale seriei.

In rolul principal va juca actorul Mircea Diaconu în timp ce pentru rolul lui Watson este obligatorie numirea lui Marcel Iureș. Acesta va juca, firește, rolul unui medic șpăgar care în fiecare episod va fi dat afară din spital pentru malpraxis. De-a lungul seriei acesta va purta cea mai grea bătălie interioară, să-și continue aventurile cu prietenul său Sherlock sau să candideze la primăria Bucureștiului și să fie ales primar, să ia șpagă mai mare acolo.

Personajul principal, detectivul imaginat de Conan Doyle, se va confrunta, exact ca-n cărți, cu profesorul universitar Moriartea, de la Drept, care ia șpagă la examene să treacă studenții și ia șpagă de la colegi să nu-i pârască la DNA că iau și ei șpagă de la studenți să-i treacă examenele sau să închidă ochii la plagiate. În rolul iubirii secrete a lui Sherlock Holmes, Ecaterina Andronescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 aprilie 2014 16:04

Alte articole

Vezi mai mult