Prestația ei prin făină nu a rămas fără ecou în Moldova natală! Un patron de restaurant din Piatra Neamț, a schimbat denumirea șnițelului în meniul localului său, promovând specialitatea ”Piept tăvălit prin făină à la Mihaela Țiganu Rădulescu Bănică Schwarzenberg Etc.” - pe scurt, şniţelul Mihaela.

mihaela_snitelul.jpg
Servit pe un platou inscripţionat cu “Românii au talent”, alături de un vin vechi, ineditul şniţel a avut un succes neaşteptat printre clienţii de sex masculin. “Cam aţos, probabil era găina bătrână, dar foarte gustos. Am simţit că şniţelul se ridică din făină şi mă pupă pe buze!”, l-a descris un tânăr mesean.

“Mi-a plăcut prestaţia Mihaelei la Pro TV şi am asociat-o imediat cu un şniţel zemos, din pui de la Avicola, dat prin făină pe ritmul muzicii. Ştiu că e injectat, dar aşa se poartă în zilele noastre! Tot personalul nostru i-a dat un mare ‘da’, iar acum aşteptăm să se rostogolească puţin şi prin pesmet”, a povestit patronul restaurantului.

Autor: Mădălina

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 20.03.2015 15:02 Monden

National Cinematografic