În restaurantele din Piatra Neamţ a apărut şniţelul Mihaela Rădulescu, din piept tăvălit prin făină

Prestația ei prin făină nu a rămas fără ecou în Moldova natală! Un patron de restaurant din Piatra Neamț, a schimbat denumirea șnițelului în meniul localului său, promovând specialitatea ”Piept tăvălit prin făină à la Mihaela Țiganu Rădulescu Bănică Schwarzenberg Etc.” – pe scurt, şniţelul Mihaela.

Servit pe un platou inscripţionat cu “Românii au talent”, alături de un vin vechi, ineditul şniţel a avut un succes neaşteptat printre clienţii de sex masculin. “Cam aţos, probabil era găina bătrână, dar foarte gustos. Am simţit că şniţelul se ridică din făină şi mă pupă pe buze!”, l-a descris un tânăr mesean.

“Mi-a plăcut prestaţia Mihaelei la Pro TV şi am asociat-o imediat cu un şniţel zemos, din pui de la Avicola, dat prin făină pe ritmul muzicii. Ştiu că e injectat, dar aşa se poartă în zilele noastre! Tot personalul nostru i-a dat un mare ‘da’, iar acum aşteptăm să se rostogolească puţin şi prin pesmet”, a povestit patronul restaurantului.

Autor: Mădălina

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 martie 2015 13:02
Citește mai mult despre: faina Mihaela Radulescu Romanii au talent snitel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult