În România e atât de cald încât cocalarii au renunţat la şlapi şi umblă direct în şosete

Căldura îi determină pe cocalari la gesturi extreme. Pe străzi au fost observate mii de astfel de specimene fără şlapi, doar în şosete. Deja au apărut câteva clipuri cu cocalari ridicoli, care poartă şosete flauşate groase, în loc de şosete subţiri, de vară, aşa cum ar fi elegant. Cocalarii spun că e inuman să porţi şlapi, pentru că transpiră rău picioarele şi şosetele nu fac faţă, nu pot să absoarbă atâta duhoare.

Purtarea corectă a şosetelor şi asortarea cu restul ţinutei nu sunt însă pentru oricine: “La un maieu în carouri merg şosetele uni, într-o nuanţă complementară, însă nu uitaţi lanţul de aur la gât, altfel lumea va crede că sunteţi doar nişte hipsteri obosiţi. Evident, puriştii vor purta doar şort şi şosete, fără top”, explică Ana Bolovan, expert fashion.

Trendul şlapilor purtaţi cu şosete, promovat intens de cocalari de top, precum primarul Pandele din Voluntari, soţul Gabrielei Firea, a prins bine la meltenii din România. Din păcate nu toţi ştiu să poarte corect şosetele cu şlapii, şi vara unii poartă doar şlapii, fără şosete, făcându-se de râs. Din cauza lor, străinii ne arată cu degetul pe stradă.

Scris de Ionut
24 iulie 2017 17:03
Citește mai mult despre: cocalari slapi sosete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult