În sfârşit! A apărut telefonul cu diagonala de 120 cm, ca să te poţi uita la Game of Thrones în metrou

În sfârşit, putem urmări Urzeala Tronurilor în drum spre muncă în condiţii civilizate! Un mare producător de telefoane a anunţat lansarea primului smartphone cu diagonala de 120 cm, destinat tinerilor dinamici, care nu se pot desprinde nici în oraş de serialul preferat.

“Poate fi uşor incomod să ţii în braţe un telefon de 12 kg, de aceea l-am prevăzut cu un selfie stick de 2 metri, cu două mânere şi roţi rezistente de cauciuc. Dacă nu vrei să se uite şi alţii la serialul tău când stai jos în metrou, poţi să-ţi tragi şi o pătură peste cap. Mersul la corporaţie va fi o adevărată bucurie în fiecare dimineaţă!”, spune Xing Miao, inventatorul telefonului gigant.

“Paznicul din metrou s-ar putea speria, crezând că ai intrat în vagon cu dragoni adevăraţi, o ceată de războinici şi un pitic isteţ. Spune-i să stea liniştit – e doar telefonul tău de un metru cu rezoluţie 9K şi sunet surround.”

“Iar dacă-ţi faci griji că distracţia asta ţi-ar putea consuma tot internetul, keep calm, frate: ia-ţi abonamentul Telekom de la 5 euro pe lună şi ai 50 GB de streaming video”, adaugă Decebal Popescu, un fan Game of Thrones care refuză să plece de la serviciu până nu începe sezonul 7.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 iulie 2017 14:07
Citește mai mult despre: Game of Thrones metrou telefon

Alte articole

Vezi mai mult