În sfârşit! Angajaţii români vor putea opta între bonuri de masă şi bonuri de păcănele

După ani de negocieri cu Guvernul, principala doleanţă a mişcărilor sindicale ar putea deveni realitate! Potrivit unor surse oficiale, începând cu toamna anului curent, angajaţii care primesc bonuri de masă vor putea opta să le înlocuiască cu mult râvnitele bonuri de păcănele.

Bonurile de păcănele pot fi folosite, în loc de bani, la aproape toate stabilimentele de acest gen din ţară. “Foarte mulţi români se plângeau că, după ce-şi terminau banii, rămâneau cu zeci de bonuri de masă pe care nu le puteau folosi pentru păcănele. Nici măcar pentru băutură sau ţigări, doar pentru mâncare şi alte prostii. Ce, eu pot să bag crenvurşti în aparat? Practic, primeam nişte hârtii fără valoare”, spune Onufrie Rîuleţ, şeful Asociaţiei Profesioniştilor în Păcănele.

Amintim cititorilor faptul că, potrivit ultimelor sondaje, 93% dintre români şi-ar fi schimbat demult bonurile de masă cu bonuri de păcănele, dacă aveau ocazia.

Aflând despre noua lege, un român a devenit viral pe youtube după ce a fost înregistrat bucurându-se peste măsură, exclamând “Pupa-ţi-aş …. ta, Doamne!” şi făcându-le cinste prietenilor săi dintr-un local foarte respectabil din sudul ţării.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 august 2015 10:08
Citește mai mult despre: bonuri de masa jocuri pacanele salariu

Alte articole

Vezi mai mult