În sfârșit apă caldă! Nicușor Dan va instala un ciubăr imens în Piața Constituției

Dumnezeu le-a zâmbit bucureștenilor pentru alegerea făcută în anul 2020, când la primărie a ajuns în funcție Nicușor Dan. Aflat la jumătatea mandatului, actualul primar a venit cu o soluție parcă adusă din viitor: va monta un ciubăr imens în Piața Constituției din Capitală.

„Cu toții am crezut că este nebun, dar când și-a desenat planul pe un șervețel de masă, ne-am dat seama că problema apei calde în București a luat sfârșit“, au spus mai mulți angajați ai primăriei în timp ce jucau Solitaire. Proiectul urmează să înceapă imediat după terminarea Târgului de Crăciun, astfel lemnele de la chioșcurile cu vin fiert vor fi folosite pentru construirea cuibărului.

Primarul este atât de încântat de ideea lui încât vrea sa inaugureze ciubărul de Bobotează, atunci când o să arunce un săpun de casă în apă, iar cel care-l va scoate va primi apă caldă tot anul. Și pentru că vrea să aibă un ciubăr de calitate, Nicușor Dan spune că va colabora cu o firmă serioasă, cu experiență la saune și piscine, Hidrostyle.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vlad
22 decembrie 2022 11:02
Citește mai mult despre: apa calda Bucuresti nicusor dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult