În sfârșit! Ascultatul de Smiley și 5Gang, adăugat pe lista simptomelor de boli mintale

Psihiatria este un domeniu care continuă să se adapteze vremurilor. Cel puțin asta reiese dintr-un comunicat dat recent publicității de psihiatrii români, care au adăugat oficial ascultatul artiștilor precum Smiley și 5Gang pe lista simptomelor de boli mintale.

„În urma studiilor realizate în ultimii ani, am observat câteva aspecte comune în pacienții tratați pentru diverse afecțiuni psihologice: faptul că ascultau Smiley, 5Gang, sau, mai rău, The Motans. La început nu am crezut că poate fi adevărat, așa că am testat pe animale”, spune reputatul psihiatru Decebal Popescu.

„A fost prima oară în viața mea când am văzut animale luându-și propria viață. I-am pus unui șobolan ‘Pierdut buletin’ de la Smiley și, după ce a luat-o razna prin cușcă, s-a spânzurat cu propria coadă. Atunci am fost siguri de efectele acestor zgomote”, a mai adăugat Decebal Popescu.

Psihiatrii au emis și o serie de avertismente pentru menținerea sănătății mintale. Dacă auziți din greșeală în supermarket vreo piesă 5Gang, mergeți de urgență la un control. De asemenea, dacă o rudă sau prieten apropiat începe să asculte The Motans, organizați de urgență o intervenție pentru a-i salva viața.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
12 august 2019 08:08
Citește mai mult despre: Smiley

Alte articole

Vezi mai mult